27 Temmuz 2015 Pazartesi

Amasra

Ah bu benim Gecikmiş yazılarım. Ah bu ben. 
Evet. Herkese merhaba. Yine geç kalınmış bir yazı ile herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.( çok mu resmi oldu ne) :) öncelikle iki haberim var. Birincisi başlıktan da anlaşıldığı gibi Amasra'ya gittim. Ve tam 1,5 ay geçmiş bile. Ikincisi Bartın maceram burda son buluyor ve Ankara'ya taşınıyorum yakın bir zamanda. Hayat çok hızlı ve enteresan bir şeysin sen. :) 
Gelelim Bartın'a. Buraya tam alışmıştık tam sevmiştik hatta çok harika dostluklar oluşmuştu ki  Rabbim bu hayatın fani olduğunu Dünya'ya bağlanmamamız gerektiğini her güzelliğin bir sonu olduğunu Ankara olayıyla bizlere hatırlattı. Ben Lafı çok uzatmadan Amasradan bahsedip fooğraflarımı ekleyip gideceğim. Fakat kısa zamanda tekrar gelip bartın insanı hakkında bi yazı yazmak istiyorum. Zira burda pekte iyi tecrübeler Yaşadığımı söyleyemeyeceğim. 
İşte size muhteşemmm Amasra.
 cok kucuk ve sirin bir yer. toplmda 1 saatte her yeri gezip bitirilir.
 ortanca gorunce cekmeden duramayanlardan misiniz? masallah barekallah.
 binbir turlu ahsap hediyecikler satan dukkanlar..


 boyle de sirin bi sokagi var.
ve deniz :)

 en tatlilarindan biri de buydu sanirim. ozellikle benim llgi alanim olan recel bolumu. o kadar renkli ve cesitli receller vardi ki, eridim bittim. tabi fiyatlari da guzel. abarti seklinde :) ben ilk defa taze incir receli aldim ve yedim. minnak minak yemmyesil incirler vardi.  Allahimm tadi da cok guzeldi..

Aylar sonra denizi görmek güzeldi. Hemde çook güzeldi. 
sokaklarinin hepsi denize ciktigi icin seni cok sevdim Amasra :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum, düşünce, ne dersen artık...